Мартин Лутер Кинг Неат Велиов

После заебан очобол, полека да се враќаме......
ПОВЕЌЕ

Балада паламудење: Смоки и Кисело Млеко

  Ќе почнам да пушам родео меко доручкувам смоки и кисело млеко Не поштувам Самсунг, строго Беко доручкувам смоки и кисело млеко Миси Елиот е за курви, пушти Ена Веко доручкувам смоки и кисело млеко Одам да се прегледам кај доктор Жеко доручкувам смоки и кисело...
ПОВЕЌЕ

Инцестот е проста математика!!!

Значи: Имате 2 родители, 4 баба и дедовци, 8 прабаби и прадедовци и така задлабочувајќи се во минатото, бројот се зголемува. Ако земеме просек дека трансгенерациската разлика е 25 години, доваѓаме до следното:   денес - вие - 1 (2017 година) пред 25 години -...
ПОВЕЌЕ

Балада паламудење: Смоки и Кисело Млеко

  Ќе почнам да пушам родео меко доручкувам смоки и кисело млеко Не поштувам Самсунг, строго Беко доручкувам смоки и кисело млеко Миси Елиот е за курви, пушти Ена Веко доручкувам смоки и кисело млеко Одам да се прегледам кај доктор Жеко доручкувам смоки и кисело...

Инцестот е проста математика!!!

Значи: Имате 2 родители, 4 баба и дедовци, 8 прабаби и прадедовци и така задлабочувајќи се во минатото, бројот се зголемува. Ако земеме просек дека трансгенерациската разлика е 25 години, доваѓаме до следното:   денес - вие - 1 (2017 година) пред 25 години -...

Денешнио тајмлајн на Фејсбук е досаден како кратко ќебе…

Седумнаести март, две и садумнаеста. Петок. Чисто сумњам дека некој се е родил на оваква бош дата. Небитно.  Рутински се скрола по падините на Фејсбук. А тамо: Пеналтус - Уефалона Уа Ѓорѓе!!! Пеналтус - Уефалона Пеналтус - Уефалона Пеналтус - Уефалона Че си лежите...

Цистерна известува: Бесплатни таблети за студентите

Министерството за образование одлучи да им додели бесплатни таблети на студентите од трета и четврта година чии родители имаат приходи под просечната плата.   Таблетите ќе бидат за смирување, од 10 милиграма. За cisterna.mk, Ракија СаЛатас  ...

Накурчено писмо од читателите: Драги политичари, свињи антраксоидни…

Драги политичари, свињи антраксоидни... Откако ни ги испадивте другарите, родителите, љубовниците, дечковците, шфалерите, бившите и идните у пичку си матер, откако ја забранивте инфузијата на малите градовите шо дишат на апарати со тоа шо се е сконцентрирано у Скопје,...

Елегии за еден студентски дом

Елегии за еден студентски дом Кога фанеш по Иво Лола Рибар од кај Алумина за накај Хром од десно ќе видеш една сива авра Гоцета Делчев - студентски дом У него седат деца шо немат да платат стан у Аеродром ногу ги е гајле, имат екипа цел ден си се праат лом. Мензата...