Најчести муабети шо ги слушаме од луѓето у разминување

Одеш си накај дома, пешки нормално, пошто кола е за несовесни конзуматори на масовната култура шо не водат поведение за животната средина у која шо се бетер од животни туку брзат за да не им избега трендот шо го гонат. Тоа шо си сиромашен нема веза со возилото. Успат...

Грижа на совест, двосед, тросед и фотеља

Грижа на совест е непријатно чувство кое се јавува кога се вистински или само у мислите прекрше некоја морална норма. Претставаува субјективна болна оценка у врска со истио настан и е моќен регулатор на моралното понашање на луѓето. Несвесната грижа на совест се...

Срцепарателно: Недела е старо педерче

Недела е хиените од Кралот Лав. Недела е спот на Џејмс Блант. Недела е кафе со скиснано млеко. Недела е пролив на Рекорд у најголемио шпиц. Недела е тетка од Канада шо не праќа пари. Недела е таратор без лук. Недела е десетка без кромид. Недела е данок у крв. Недела е...

Роди ме мајко среќен и…и шо и?!

Роди ме мајко среќен и:   тепај како ЕнТеШе фрли ме на буниште части ме у Огниште сунчај се на Градиште легализирај си земјиште носи мини-здолниште дај ми цицка репете продај ме у...

The Власи Issue повеќе од The Classy Issue

Да се собереме и да направеме фејсбук фан-страна за екстремно згодни девојки шо само се сликат, провоцират, а не дават, и да ја крстиме The Власи Issue!!! via...