Да сум Шејн, ама не сум…

Ја цијели живот сањам како одлазим у Данска, работам си на струката, свирам пета гитара у Bad Religion, враќам се дома, отварам локал, имам пивара у подрумо, доваѓа ми Рундек на ракија-салата у дворо, основач сум на алкохолотерапија, иљадници излечени со помош на...

Сите патишта водат кон кафана

-Дечко, виде ли го комшијата Јоцо со кој оде? -Со кој? -Со Мара, на Дарко сестра му. -Леле, мизерија. -Трај, и на мене не ми се верува. -Ногу е јака, ја се кладам дека од толку шо е јака ни сере, ни моча, ни прде, ништо не прае. -Ногу е јака...како сарма у лозов лист...

Класификацација на менталната ретардација

Менталната ретардација се класифицира у следните групи:   -Лесна ментална ретардација -Умерена ментална ретардација -Тешка ментална ретардација -Длабока ментална ретардацијa -Оние шо праќат поукови на...

Преска видов средношколка у Vans патики, фармерки и карирана кошула…

Преска кај Стопанска Банка видов средношколка у Vans патики, фармерки и карирана кошула. Идеше ми се да и застанам и да и кажам: ''Де ако сакаш не се ногу занасај, оди облачај некоја хеланка со зебра, тигар или сличен енимал принт, нашминкај се како бугарска пејачка и...