Селма, путује на факултет
она путује, ја јој кофер носим и си викам, девојче, не си џабе давај парите, кажи на твојте да ти уплатат за бугарски пасош, тука можеш само ќелнерка да бидеш негде, дупла смена плус испомош, а не дават плата, каснат, плус ќе ти се усере и биоритам и се, па на млади години хелекси и срања, а не пуштат преку фондо веќе, глеј до какво дереџе стигнавме, не џабе тука кирии, едно друго, оди додека си млада некаде унофчај си, за после лезетски да си живееш.

И молим те не нагињи се кроз прозор.