Иги Поп мајсторе, држи се и не го оставај свето на крволочните музички профитери, на прогресивците шо не се пробале пиво у живото, на раперите со фармерки потесни од хеланките на Ван Хален, на диџеите шо свират на USB-иња, на кавер бендовите без грам визија шо ”ја праат појако од оригинало”, и на Стивен Сигал – аикидо блузеро.

Облачај се подебело и пиј повеќе течности!!!