Заврши факултет. Положи за кола. Најди работа. Фани си женска. Напрај фамилија. Прати мода. Понашај се нормално. Оди по тротоар. Гледај телевизија. Штеди за стари денови. Покори му се на законо. Иди у кафана. Напрај се зелка пијан. Иди дома. Спи. Разбуди се. Поврни. Погледни се у огледалото и повтарај по мене: НЕ ПИЈАМ ВИШЕ!!! НЕ ПИЈАМ ВИШЕ!!! НЕ ПИЈАМ ВИШЕ!!!