Даре е културно-историски споменик у Пробиштип, дипломиран уметник, стенсил мајстор, мајстор домаќин и сериозен играч на долги стази. Даре е ШкАрт, ама никако не и обичен шкарт.  За сите љубители на политичката пародија, црнио хумор, ниските страсти на баналното секојдневие, пресната ракија, првите три албуми на Забрањено Пушење и Њу Орлеанс сцената (од А до Ш), изволте ви галерија. (Кликни слика за лево-десно)

 

И дека го сретнете да го гушнете и пиво да го частете. За слободата!!!

*Горе е потенциран фан-пејџот на FaceBook. Ама ако го промаши, кликни тука