Се замолуват графичките дизајнери да ме им се мешат у календарите на шоферите, авто-механичарите и шивачите. Тоа е исто како пред поп да наоѓаш маана за изработката на иконите. Суштината е запазена: Како шо на иконите е Мајка Богородица (без разлика на квалитето на изработката), тука е Северина подразголена (без разлика дали лета, лебде, или прае склекови).