По штабовите:

– Шо сме ние?
– Членови на партијата!!!!
– За шо се бореме?
– За демократија!!!
– Ајде сега дипломираните да појдат низ градо да лепат плакати а магистрите да разнасат наполитанки по куќите додека ја пијам Џејмисон до термо-печката.
– Нема проблем шефе!!!