1. Раѓаш се 1988-ма
  2. Цел живот учеш како грешен ѓавол, слушаш ги твоите, не си фаќаш повеќе од три дечковци, дипломираш со десетка просек
  3.  Стават те управител на АјТи сектор у Канадска фирма и си многу горда на себе и на својо постигнат успех.
  4.  По некој сплет на околности дознаваш за Саша Греј, за нејзинио филмски опус, за нејзините достигнувања у повеќе категории и откриваш дека е и она родена 1988ма.
  5.  Депримирана си, пиеш Мартини Бјанко, излаваш пијана и пробуваш да најдеш потенцијални кандидати за дупла пенетрација проследена со златни тушови, ама никој нејќе да пипне невина бубалица, камо ли па нешто друго.
  6.  Стара мома.