Откако Тарзан ја напушти и продолжи по својот пат низ лилјаните длабоко во џунглата, нашата добро позната Билјарка од Бушавата Азбука западна во тешки егзистенцијални кризи кои резултираа со тотален пресврт во нејзиното однесување. Својот нов начин на живот прво го пријави кај пријателите од www.majkatiitatkoti.com. Цистерна Ви претставува нова епизода од нејзиното бурно и палаво секојдневие (кликни слика за галерија):