Во понеделник (26-ти декември) во „Маракана“ со почеток во 21 часот ќе се одржи хуманитарна свирка по повод неодамнешниот пожар што ги зафати просториите на ‘Макотекс’

Проценета е матерјална штета од приближно 20 000 евра.

Појдете на свирката и со своите 200 денари за влез, помогнете им на музичарите делумно да си ја надоместат загубата. За сите оние кои сакаат и дополнитено да донираат, еве ви трансакциска сметка: