На 53-годишна возраст почина поранешниот член на Wham, поп-иконата Џорџ Мајкл.

Во негова чест, проследете го ова видео што ќе разбуди мала насмевка. Станува збор за една будалетинка која форсира едно легендарно интро од Џорџ Мајкл, интрото на Careless Whisper.