Neglizhe е mush-up дуо од Нови Сад, боља-двојка којашто студиото го заменува со кола. Дуото преферира дрски комбинации од инструментални верзии на  светски поп-рок хитови врз кој се адаптирани вокални делници од екс-ју-треш-турбо-поп естрадата. Во нивното најново видео ги вкрстуваат Самарџич и Green Day. Дајте им шанса: