По порталите повторно е актуелна темата околу довршувањето на Боемската Улица во Дебар Маало, отварање на истата со настап на Звонко Богдан и ‘Осам тамбураша с Петроварадина’, ‘Четирите јавачи на Апокалипсата, ‘Трите Прасиња’ и не знам уште кој не.

Цистерна со инсајдерска тазе информација за отварањето на ‘Сокак на трезните’ у Берово. За повеќе детаљи околу настанот останете тука, се враќаме веднаш по Апокалипсата…