Вчеравечер, 27.12.2016, специјалната единица ‘Цистерни’ при МВР-Кочани, заплени околу 400 грама високвалитетен амфетамин сокриен во шуплината на пиперките од сортата Гамби, во домот на гомнојадецот К.С(27), веќе добро познат на единицата.

Членови од единицата веднаш го пробаа криминалниот специјалитет, при што беа позитивно изненадени, видно ококорени и очивадно оќезени, но служба си е служба, па така мораше да му нанесат фрактура лобање, дисторзија на лигаменти, набиени пршлени и други уметнички захвати и воспитно-корегирачки маневри на осомничениот.

Истрагата е во тек. Верувајте у Исус.