– Докторе, имам аудитивни и видео халуцинации и како последица на нив ми се јавуват депресивни епизоди шо знаат да варират до стадуим на ступор. Шо да напраам?
– Јави се у кабловската и кажи да ти ги блокират Сител и Канал5.