Знаете ли зашо у Норвешка е десет евра пивото у маркет?

Затоа шо кога врне 6 саата снег како кај нас, не се блокира ротацијата, не се нарушува биоритамо и шо е најбитно, имат струја. А тамо снег кога врне, не се заебава.