Ништо бе, после флиперо остана технолошки вишок, без работа, ама не се дава, уште свире панк, прае си ќефо на курандарата, од стара паричка шо му остана од кога беше славен.

Исто така, беше фатен од злобните и трачерски објективи на папараците како швалерисува со Хана на Јонско море.