На некои новата не им започнала баш среќно. Специјалната единица ‘Цистерни’ при МВР-Кочани повторно на терен.

Утрово во Кочани биле запленети 7.140 квадратни метри висококвалитетна трева. Станува збор за трева од сортата ‘стадионска’ што е пронајдена на градскиот стадион Никола Мантов. Бил фатен на дело домакинот како ја коси и обележува тревата со неодамна донираната количка за која беа сечени едно 50-тина ленти и стана хит по порталите античко-македонски.

Истрагата е во тек со модните трендови.

 

За cisterna.mk, Ракија-саЛатас