Први јануари, светски ден на:

 • Главоболките
 • Литро ипол вода на гладно срце
 • Подгреаната храна
 • Комши, ај молим те ако имаш расолница едно шише донеси, ќе пукнам
 • Тешкоиспарувачките промили
 • Венторите
 • Мобилните на сајлент
 • Спуштените ролетни
 • Покривањето преку глава
 • Фала, и на тебе сите желби да ти се испунат
 • 100 of your friends shared ”Ne volim Januar”