Фанале човекојадци неколку фудбалери и право да ти кажам, убава софричка си искарале сеа за Бадник.

На трпезата имало:

-поховани карпони

-маринирани штуцни

-пушени костобрани

-слики од некоја манекенка со осмо одделение

-шатирани прамени

-дресови за дресинг

-пилешки крилца, десни бекови, шпиц напаѓачи

-телешки голман

-ж’ти..картони