СЕ БАРА:

Шеесегодишна малешевка, по можност со брк, подлактица Попај, нос како на Шон Кемп, крокодилска кожа и Маријан Стојановски веѓа, да ме измасира и да ми узригне јако у ушето, да ме залепе 2-3 шамара, и да си трае, на никој да не кажува. Инфо инбокс!!!