-Ски скокови по вециња со чучњавец

-Биатлон, Триатлон, по 12 саата Спијатлон

-Оноа со тенџерето и двата џоѓера

-Супервеле сало

-Спуст, на платичките

-Скијачко трчање, пред изборите

-Боб, леќа и други видови санкање

-Уметничко лизгање на измрзнана ракија низ грлото

-Хокеј на мраз, лимони и водка

-Скијање на даска…за пеглање.