Осми јануари, ден после Божиќ, екипажот на Кафе Гала организира хуманитарна забава под слоганот ”Божиќ за сите”

По минатогодишниот хуман Божиќ којшто помина успешно, Виничките ентузијасти го организираат и оваа година. За да боботе шпорето ќе се погриже Гоподин Господин Гоце С.А.Ф. ама претходно Dj. Nomaduzz ќе биде задужен да го распале со ситни дрвца.

Сите шо сте у близина, поминете да и испоштувајте ја иницијативата. Кликни тука и ѕирни и на FaceBook.