Џабе ти се

и Коко Шанел штикли

и Луи Витон ташна

и магистратура на бизнис

и менаџмент

и Ајфон триеска

и маникир од ковано железо

и Давидоф слимс.

Се ти е џабе кога пиеш траминец со Спрајт

мезеш пилешки прсти

споделуваш цитати од Цеца

и не слушаш Клеш.