Идемо:

 • Неизбежна слика од посните бадникови софри (сите имаме гравче и зелници, у реду е)
 • Зашо ги дискриминирате урмите???
 • Лоша заебанција со паричката: падна на земјата и сликана на теписоно, уместо паричка стаено кредитна картичка и слични олигофрени фори
 • Споделување на Бадње Вече од Казалиште или Балашевич, а пред 12 некој бајат ЕмТиВи хит за Кристмас (Спиеш ли мирно Џорџе Мајкалу)
 • Пожелување на сите да се живи и здрави, а утре истите тие се гомна вмровски или комуњарски
 • Споделување икони од Семе Синапово и сличен христијански треш
 • ‘Кај и да си, за Божиќ дома да си’ и ‘Христос се роди’ спамирање
 • Јадење трици за Македонија-Пат
 • ‘Братче, вчера најголем огин у цел град имавме, нека дојдат сите!!!’
 • Продавам Шевролет Калос
 • Сликаш се како месеш коледашки, ама само се сликаш, баба ти ги месе уствари