Брејкинг њуз, шо викат старите:

Снежната треска и блокада била исценирана и однапред испланирана за потребите на снимањето на второто продолжение од Lost In Translation, што ќе носи наслов Lost in BerevoTranslation!!!

За повеќе информации, кај Исус, треба да се роде у секое време.

За cisterna.mk, Ракија-СаЛатас