Минус 20 и кусур. Целзуис е негативен и безобразен. Идеален момент за неговото Височество – Фервексот, да блеска во полн сјај.

Фала и на браќата од Bristol-Myers Squibb Polska за овој изум.

На пакетката пишува дека внатре има силна доза на парацетамол и витамин це. Но, телото вика друго. Телото вика дека внатре има трипла доза на емдиемеј и кокаин: прво се топиш се до длабок сон, а после стануваш спремен да цепеш едно 12 кубика без престан.

Како и да е, ако ви се закануваат вируси, грипови, проладувања, обратете им се на специјалната единица Фервекси, кои никогаш до сега не изневериле!!!