У автобус:
– Ау девојче, молим те спушти ја раката, ногу ти смрде мишката.
– Јади гомна бе шоп, туширана сум а и дезодоранс си ставив. Гомнар.
– Ааа извини, од понашањето било.

 

Следете не на Facebook фан-страната: https://www.facebook.com/cisterna.mk/