Херој. Шо го продаде свето. Повеќе индастријал од германски нојзери, повеќе поп од Енди Ворхол. Измислил го moon walk-о, додека Џексон си ја пеал ‘O, ме врти колено’. Тепал се со Лу Рид на вечери по елитни хотели. Лост Хајвеј, саундтрако. Секој би умрел после албум како шо е Blackstar.

Секси е да умреш на 69.

Среќен пат, Господине.