-Здраво комши, шо праеш?
-Добре бе брат, те  малце стојам отстрана и посматрам и во ништо повеќе не верувам. Ѕид од празни зборови меѓу нас и она што е суштина. Чекам истрел да ме разбуди, чекам истрел што ќе пресуди. Sieg Heil!!!!