Дешава се светско првенство у ракомет. Фејсбук е овердозиран од лаички експертизи, од типот:

-немаме ние победнички менталитет

-ако дадеме први гол, зимаме два бода

-На Шпанецо само заби покажување!!!

-кога сме ние биле ракометна нација?

-уместо два голмана да стае, он без голман ги пушта

-зборете лошо колку сакате, ама за Кире никако

-кој бе, ја ги знам сите овие, тешки пијаници се

-клавајте поише голови, хахахахахахахахах

-крилата ги слабо играт

-гледај Миркуловски дека се мушка, алал да му е

-ногу истурена позиција играе Столе, највеќе го касапат

-ногу јака конкуренција у групата имаме, уште у старт не сечат

-дека ние ќе освоеме нешто, не сме германци

-без Борко ништо не праеме, министер за одбрана, јхахахахахахахах