Екипата на Цистерна доби информација дека семоќниот Господ поднел тужба против тимот и сопствениците на една од пореномираните  порно-графски  куќи, Brazzers.

Имено, според член 7 од Декалогот, кој гласи: ”Не ќе го изговараш напразно името на Господа, твојот Бог, зашто Господ не ќе го остави неказнет оној кој го зема напразно Неговото име.”  порно ѕвездите и-те-како го споменувале залудно името на Господа, со добро познатата црковно-словенска изрека ”Оу мај Гад”.

Со повеќе новости се враќаме по постите. Останете…

За cisterna.mk, Ракија СаЛатас