Галерија од десетина фотографии кои сведочат за тоа како Ернесто Че Гевара обавува физички напорни работи во време кога ја вршел должноста на директор на централната банка во Куба, а подоцна и министер за индустрија. (Кликни фотографија за галерија)

Галеријата е превземена од princip.info