Менаџерскиот одбор на светски најпознатиот забавен парк – Дизниленд, распишува огласи во кои се бараат Македонци за работа.

Откако било извршено истражување од светски размери, статистиката покажала дека во Македонија има највеќе ‘отворени дизни’ по глава на жител. Овој податок разбудил голем интерес кај тимот кој го води паркот именуван по Дизни.

Конкурсот трае до 35-ти март. Побрзајте.

За cisterna.mk, Ракија СаЛатас