Разгледам понуди за патување. За пеесе евра нудат:

-тромесечие у Барселона

-превоз со Масерати

-пет плави Швеѓанки цимерки

-ол инклузив со тартуфи и кавијари

-нуру масажи од Аса Акира

-гаргара со Џони Вокер – Блу Лејбл

-пеески од победничките стрејнови на Канабис куп

-Тибетански калуѓер шо докторирал на општа и компаративна книжевност муабет да ти прае

-Моби да пушта амбиентални сетови у живо пред да заспиеш

-и многу луда и незаборавна забава.