Временска прогноза

Тиквата ми е матна како бугарска боза
ебе ме од сегде временската прогноза
патам си од синус и од спондилоза
отварам да видам временската прогноза
Фаќа ме нервоза, нема жолта лоза
за се е крива временската прогноза
Фанта е за курви, отвори Газоза
да ме разр’га јако пред временската прогноза
Читам колумнисти глупи како коза
нив не ги дира временската прогноза
Фабриката за хартија ја викаа ЦИУЛОЗА
и неа не ја дира временската прогноза
Кашлам како рудар, мала туберкулоза
овоа нема смисла, временската прогноза
Тоа нема веза, мезам си Мимоза
части ја дупла мастика временската прогноза
И после не ме питај имам ли цироза
грешна е како вмро временската прогноза
Не ме лажи докторе, лоша дијагноза
јебем те у уста и временска прогноза
Пушеш слимс цигари и читаш лоша проза
оди сега умри со временската прогноза
па ги викајте на таксират колектив дубиоза
немате вкус како временската прогноза
Ич не те поштувам, како поимо ‘небулоза’
ич не те поштувам како временска прогноза