Роди ме мајко среќен и:

 

  • тепај како ЕнТеШе

  • фрли ме на буниште

  • части ме у Огниште

  • сунчај се на Градиште

  • легализирај си земјиште

  • носи мини-здолниште

  • дај ми цицка репете

  • продај ме у Џепчиште