Недела е хиените од Кралот Лав.
Недела е спот на Џејмс Блант.
Недела е кафе со скиснано млеко.
Недела е пролив на Рекорд у најголемио шпиц.
Недела е тетка од Канада шо не праќа пари.
Недела е таратор без лук.
Недела е десетка без кромид.
Недела е данок у крв.
Недела е комшиската бор-машина.
Недела е расипана шеска.
Недела е невина курва.
Недела е ајвар шо му избил зајтино.
Недела е подрум у таванските соби.
Недела е Латас.
Недела е греана ракија у јули месец.
Недела е три за иљадарка.
Недела е Беемве на плин.
Недела е плескавица од брокули.
Недела е македонски стенд-ап комичар.
Недела е туба вино од сто литра.
Живо педерче е недела.