Како да се ослободите од грижа на совеста?

Како најлесно да го разберете спектарот од карактери кај луѓето?

Како да фрлите поглед во иднината?

Како да ви ги земат џабе паричките?

Тука е чичко Хороскоп и он ќе се погрижи за сето ова горенаведено да се оствари само во неколку реда.

 

Годишен Хороскоп за 2017-та

 • Овен – мува без глава, манијакален примитивец, главен навивач на Тетекс
 • Бик – дебел папагал, заколнат материјалист, сератор и жива досада, Латас
 • Близнаци – ситен маалски криминалец, тотална мизерија, соло кариерата на Влатко Стефановски
 • Рак – плачипичка, патетичен ќенгур, метереопат, алкохоличар, Драган Таневски
 • Лав – прокласен егоцентрик, потекнува од лозата Мијалкови, позира додека сере, дикцијата на Фрчковски
 • Девица – шилокурец, продава Кирби, носи дигитрон кога оди на пазар и се плаши од Антракс
 • Вага – стилист, среден и кога оди на свињокол, смирен кога бега и од чопор волци
 • Шкорпија – говедо, некрофил, ноншалантно може да мезе фетуси, омилено занимање му е гробар
 • Стрелец – истовремено и филозов и фудбалер, ја знае смислата на животот и не го мрзи да ти ја објасни, Том Круз
 • Јарец – подмукло створење, посматра од агол и кови планови, евреј  и масон, Големиот Брат, Мирка Велиновска
 • Водолија – несватен гение, јапонец на спид, има мисија е се облака како Сара Мејс
 • Риби – мисли дека е уметник а е обичен џанак, врв на дното, обично член на секта, риф од Роберт Саздов