Преска кај Стопанска Банка видов средношколка у Vans патики, фармерки и карирана кошула.
Идеше ми се да и застанам и да и кажам:

”Де ако сакаш не се ногу занасај, оди облачај некоја хеланка со зебра, тигар или сличен енимал принт, нашминкај се како бугарска пејачка и нацуцли таа уста како сите нормални девојчиња у градо!!”

Свашта.

via GIPHY