Блиц репортажа:

Сношти, на еден џанак од атарот на град Кочани, му се појавила Света Петка, ама од старите петки.

Од снимки околу настанот го добивме следново:

Бог да дува и да бране!!!

За cisterna.mk, Ракија Са-Латас