-Дечко, виде ли го комшијата Јоцо со кој оде?
-Со кој?
-Со Мара, на Дарко сестра му.
-Леле, мизерија.
-Трај, и на мене не ми се верува.
-Ногу е јака, ја се кладам дека од толку шо е јака ни сере, ни моча, ни прде, ништо не прае.
-Ногу е јака…како сарма у лозов лист е.
-Хехе, да да, да знаеш како би ја полил само со кисело млеко одозгоре, мх мх.
-Ја од унатре би ја напунил, ако ме разбираш.
-Огладнов од овие перверзии, ај да одеме у кафанка.
-Епа ајде шо…