Органите за безбедност ќе ги зајакнат контролите на ниво на целата земја, по повод празниците Свети Трифун и Свети Валентин. 

Имено, наводно, во главном патролите ќе бидат задолжени да ги ловат пијаните кој што слават Свети Трифун, и дрегерски да ги бањат цела плата, и ќе има други патроли којшто ќе бидат задолжени да ги стрелат вљубените шо се шетат со мечиња по градовите и глумат лудило, или турбофолшки кажано, го прославуваат Свети Валентин.

За cisterna.mk од Атлантида, Ракија-СаЛатас