Трупите на Цистерна се уште немаат дозвола за објавување на аудио снимките од овој преслушкуван разговор, но го пренесува истиот во форма на пишан текст:
К1:

-Ало копеле, оди одма уплати ја Леверкузен икс у два, земи десетина пива и дој накај мене. Ееее чекај, чекај малце… и ризли земи.

K2:

-Не можам, имам работа до штабо…

 

За cisterna.mk од Очипалиленд, Ракија-СаЛатас