Министерството за образование одлучи да им додели бесплатни таблети на студентите од трета и четврта година чии родители имаат приходи под просечната плата.

 

Таблетите ќе бидат за смирување, од 10 милиграма.

За cisterna.mk, Ракија СаЛатас