Седумнаести март, две и садумнаеста. Петок. Чисто сумњам дека некој се е родил на оваква бош дата. Небитно. 

Рутински се скрола по падините на Фејсбук. А тамо:

 • Пеналтус – Уефалона
 • Уа Ѓорѓе!!!
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Че си лежите
 • Пеналтус – Уефалона
 • Шарените се педери 
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Стари мајстор – сигурни утакмици
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Продавам мотокултиватор, без замена
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Nazdravje kavencetooooooooo
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Сподели за среќа
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Леле ќе победиме на Евровизија, закон е новата песна, јухуууууу
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона
 • Пеналтус – Уефалона