Ќе почнам да пушам родео меко
доручкувам смоки и кисело млеко
Не поштувам Самсунг, строго Беко
доручкувам смоки и кисело млеко
Миси Елиот е за курви, пушти Ена Веко
доручкувам смоки и кисело млеко
Одам да се прегледам кај доктор Жеко
доручкувам смоки и кисело млеко
Станувам мамурен, ама знам си го леко
доручкувам смоки и кисело млеко
Искривена ми е кичмата, стар ми е душеко
доручкувам смоки и кисело млеко
Нејќам батаци, подај ми од стеко
доручкувам смоки и кисело млеко
Ако ти сере пуначо, провери го штеко
доручкувам смоки и кисело млеко
Шо мајмуни сте вие, ебале сте си веко
доручкувам смоки и кисело млеко
Ќелнер извини, донеси го цеко
доручкувам смоки и кисело млеко