Мартин Лутер Кинг Неат Велиов

После заебан очобол, полека да се враќаме......
ПОВЕЌЕ

Балада паламудење: Смоки и Кисело Млеко

  Ќе почнам да пушам родео меко доручкувам смоки и кисело млеко Не поштувам Самсунг, строго Беко доручкувам смоки и кисело млеко Миси Елиот е за курви, пушти Ена Веко доручкувам смоки и кисело млеко Одам да се прегледам кај доктор Жеко доручкувам смоки и кисело...
ПОВЕЌЕ

Инцестот е проста математика!!!

Значи: Имате 2 родители, 4 баба и дедовци, 8 прабаби и прадедовци и така задлабочувајќи се во минатото, бројот се зголемува. Ако земеме просек дека трансгенерациската разлика е 25 години, доваѓаме до следното:   денес - вие - 1 (2017 година) пред 25 години -...
ПОВЕЌЕ

9 причини зошто Алачки е подобра е Џејми Оливер

Има маж армоникаш Редовно мие раци, за разлика од Џејми, којшо у ниедна емисија си ги нема измиено Не користе шери-томато у секое јадење, пошто кај нас едно гранче е  поскапо од кило телешкото Плескавиците ги прае од мртви животни а не од целер, кари и мирудија Готве...

Шо мислам у теко на дено vs. Шо мислам пред да заспијам

Шо мислам у теко на дено: Вечер шопска ли да мезам со ж'тата или мешана..     Шо мислам пред да заспијам: У седмо не требаше да му се испонашам така на дечкото у 'N Syng маица шо беше..Замисли да си од Валандово..Ќе отворам кафана бе, па последно нека е..Спи...

Традиционално на мајка ми Благица, уместо парфем на точење:

  Прими го мајко сега овоа лиричко цвеќе и обеќавам дека нема да пијам веќе Не е лесно 9 месеца волови под срце да носеш и шо вика баба ми, седи, немој да се косеш Ако некој те закача, знаеш ми бројо а и ја изгледам сум го меморирал твојо и нека дојдат од градо...

Педагозите и 8-ми март

Студираш четири години педагогија После уште две-три години лепеш плакати за да те примат на работа Примат те на работа Доваѓа 8-ми март Ти си машко Да ти ебам животчето...

Скандалозно: Преслушкуван разговор помеѓу двајца Кочанци, содржината ќе ве шокира

Трупите на Цистерна се уште немаат дозвола за објавување на аудио снимките од овој преслушкуван разговор, но го пренесува истиот во форма на пишан текст: К1: -Ало копеле, оди одма уплати ја Леверкузен икс у два, земи десетина пива и дој накај мене. Ееее чекај, чекај...

Мочаат ли уште по лифтови нашите во дијаспората?

Кога го слушнам феноменот ''нашите во дијаспората'' одма пред очи ми искача слика од космнаути со амблем ''Вергина'' на рамото како у простор со нулта гравитација мезат ракија и шопска и се частат затоа шо откриле некоја нова тајна на мистериозните космички ливади....

Да сум Шејн, ама не сум…

Ја цијели живот сањам како одлазим у Данска, работам си на струката, свирам пета гитара у Bad Religion, враќам се дома, отварам локал, имам пивара у подрумо, доваѓа ми Рундек на ракија-салата у дворо, основач сум на алкохолотерапија, иљадници излечени со помош на...